Werkwijze Elgers coaching
Sharon Elgers, stress & burn-out coach, helpt jou bij stress, overspannenheid en burn-out. Coachen gebeurt persoonlijk, video, Facetime, Skype of face to face
Elgers, coaching, consult, burn out, stress, vertrouwd, Schiedam
276
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-276,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
ross-findon-303091-unsplash

Mijn manier van coachen is niet standaard.

Ik heb geen vaste plek, heb geen bedompte ruimte met een bank en een doos tissues uitkijkend op de groene buitenwereld. Bij een gesprek met mij blijf je op je eigen vertrouwde plek. Waar dat is mag je zelf bepalen, want ook ik zit waar ik mij op dat moment het beste op jou kan richten.

Wij werken online met elkaar. Via Skype of FaceTime en als je het soms prettiger vindt mag het zelfs zonder de camera aan. Op die manier kies je voor jezelf de beste methode om te komen waar je wilt zijn. Zeker als je niet goed in je vel zit, is het verschijnen op een afspraak in een ruimte die niet eigen is vaak een grote stap. Vandaar dat wij met elkaar werken op een manier die voor allebei het prettigst is.

 

Wat ik aanbied is maatwerk en wat voor de een werkt hoeft voor een ander niet te werken. Iedereen is verschillend. Wat wel heel duidelijk is bij mij is het begin en eind van het traject. Dit doe ik door de pakketten die ik aanbied.

In het klikgesprek kunnen we met elkaar bespreken welk pakket het beste bij jou past.

1

Pakket 1: Op het moment dat je onder hoge druk staat, maar wel de ruimte vindt om hier op een intensieve manier aan te werken kies je voor het pakket van 4 weken. In die weken spreken wij elkaar elke week. In die tussentijd kun je de handvatten in praktijk brengen en veranderingen aan je dagelijks leven doorvoeren.

2

Pakket 2: Je kunt ook kiezen voor een pakket van 8 weken. Dit doe je als je overspannen bent, naar een burn-out dreigt af te drijven en dit zelf niet meer omgekeerd krijgt. We spreken elkaar dan elke week 50 minuten. Je krijgt opdrachten mee en kunt het geleerde in de praktijk brengen op je eigen tempo.

3

Pakket 3: Als je in een burn-out terecht bent gekomen (zie kopje ‘ben ik overspannen of is er meer aan de hand?) dan raad ik je aan om het pakket van 12 weken te kiezen. We hebben dan elke week contact van 50 minuten, maar zorgen eerst ervoor dat er rust komt in je hoofd voordat we gericht kunnen bouwen.