Over Elgers Coaching
Sharon Elgers, stress & burn-out coach, helpt jou bij stress, overspannenheid en burn-out. Coachen gebeurt persoonlijk, video, Facetime, Skype of face to face
Elgers, coaching, consult, burn out, stress, vertrouwd, Schiedam
247
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-247,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Over Sharon Elgers

Ik ben een stress & burn-out coach die coaching inricht op jouw behoeftes en wensen.

Uitvinden wie je bent

Het kost tijd om uit te vinden wie je bent, wat je wilt doen en waar je nou eigenlijk staat in het leven.

Wat is nou echt belangrijk? Al die keuzes kosten zoveel tijd en energie dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook in je werk. Hoe leuk je baan ook is, té veel druk is niet goed. En hoe langer dit knaagt aan je, hoe meer het dus van je afneemt. Totdat je uiteindelijk op bent. Leeg.

Wat wil ik nou? Waar sta ik voor?

Al vanaf mijn studietijd ben ik werkzaam geweest in functies waarbij ik in en met teams werk waarbij hoge werkdruk meer regel dan uitzondering is.

Tijdens mijn werk als casemanager bij een grote organisatie voor mensen met een beperking, en ook bij mijn werk als verzuimmanager bij een re-integratiebureau heb ik veel te maken gehad met werkdruk. Collega’s en teamleden vielen uit met burn-out of raakten overspannen. Ik heb hen begeleid in een duurzame terugkeer naar het werk. Maar het was elke keer nét niet wat ik zocht. Ik was bijna in de buurt van mijn ideale baan maar ik kon hem niet vinden. Ik ben denk ik altijd al coach geweest zonder dat ik coach was. Pas op het moment dat ik Elgers Coaching in het leven heb geblazen merkte ik dat ik meer energie kreeg dan dat ik inleverde. En dan ga je lekker!

Dat gun ik jou ook. Energie voelen, dit kunnen binnenlaten en te ervaren wat een verschil dit is.

Klikken?

Ik kan op deze site van alles vertellen of mij en mijn manier van werken.

Dit kan je aanspreken op basis van wat je leest. Maar bij een coach weegt het gevoel dat je hebt nog veel zwaarder. Daarom is het belangrijk dat wij klikken. In een (uiteraard gratis) klikgesprek maken we kennis en bespreken we waar je aan wilt werken. Dan merk je vanzelf of we bij elkaar passen en kun je daar je keuze op maken.

Boek hier een afspraak