Waarom coaching?
Sharon Elgers, stress & burn-out coach, helpt jou bij stress, overspannenheid en burn-out. Coachen gebeurt persoonlijk, video, Facetime, Skype of face to face
Elgers, coaching, consult, burn out, stress, vertrouwd, Schiedam
31
post-template-default,single,single-post,postid-31,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Waarom coaching?

Waarom coaching?

Zit je vast in een werksituatie?

Weet je niet welke richting je op wilt in je carrière?

Heb je het gevoel je toekomst niet meer te kunnen overzien?

Elgers Coaching legt uit waarom coaching je het duwtje in de juiste richting geeft!

Positiviteit. Inspireren. Motiveren. Verbinden.

Deze woorden vormen de basis van Elgers Coaching.

Positiviteit. In het leven, in de toekomst, in eigen kracht. Door jezelf, het probleem en het leven positief te benaderen is elke berg te verzetten.

Inspireren. Als coach is het soms van belang energie over te brengen op anderen. Het ontvangen van energie geeft energie. Het ontdekken van hetgeen waar je inspiratie van krijgt opent deuren die eerder gesloten waren.

Motiveren. De coachee wordt gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan en om een verandering in het leven door te pakken. Door iemand op een juiste manier te motiveren zal hij zelf de veranderingen graag willen doorvoeren en vasthouden.

Verbinden. Door mensen met elkaar te verbinden kun je veranderingen in een relatie brengen. Door iemand te verbinden met zijn binnenste verlangens en wensen kun je verandering in een persoon teweeg brengen.

Elgers Coaching, want je hebt altijd een keuze!